Evenimente

2019.10 - Conferinta a VI-a APSIA

In data de 03.10.2019 a avut loc la Craiova cea de a 6-a si ultima conferinta cu caracter informativ la care au participat prestatori de servicii de verificat, reincarcat si reparat stingatoare de incendiu din toata zona Olteniei, Munteniei, Dobrogei dar si din municipiul Bucuresti.

 

Astfel, consideram in sfarsit incheiata seria de informari in randul acestor tipuri de firme. Din acest moment se poate considera ca absolut toate firmele autorizate pentru lucrarile mai sus mentionate au fost instiintate cu privire la legislatia in vigoare si la cum trebuie aplicata. Mai mult de atat am pus la dispozitie diverse instrumente (adrese, raspunsuri la adrese, formulare standardizate APSIA, etc.) care rapsund tuturor intrebarilor si neclaritatilor pe care un om le poate avea privind domeniul PSI.

 

Avand in vedere ca sunt 7 ani distanta de la intrarea in vigoare a OMAI 88 si 4 ani de la intrarea in vigoare a OMAI 138 si inca piata PSI din Romania este divizata intre firme (importatoare, producatoare, prestatoare de servicii) care s-au aliniat cu legislatia in vigoare, firme care habar nu au cum sa se alinieze si firme care sub nicio forma nu vor sa o faca consideram ca a sosit momentul pentru o noua abordare a problemei, pe care, cu sprijinul autoritatilor competente o vom face publica in scurt timp.