DESPRE NOI

DESPRE NOIFENOMENUL GEFIL: https://www.youtube.com/watch?v=yNZrE0SFrI4b

 

GEFIL S.A.  are o experienta de peste 20 ani pe piata romaneasca și este specializat in productia si distributia de bunuri si servicii P.S.I. Politica comerciala a companiei este bazata pe o calitate superioara a produselor, flexibilitate si preturi competitive.

Avand o capacitate de productie de peste 250.000 de stingatoare / an, Gefil S.A. are puncte de lucru in municipiile Ploiesti si Bucuresti precum si o rețea naționala de distribuitori autorizati pentru vanzarea de produse si mentenanta acestora. Lista lor este publicata pe site-ul www.gefil.ro.

 

Domeniile principale de activitate sunt:

-       Productia si distributia de stingatoare de incendiu (cu pulbere, spuma mecanica si CO2);

-       Productia si distributia de accesorii PSI (furtunuri, tevi de refulare, hidranti de exterior, sisteme de hidranti interiori, racorduri, reductii, robineti hidrant etc);

-       Distributia de piese pentru stingatoare de incendiu (valve, manometre, furtunuri pentru stingatoare, tevi de interior etc.);

-       Service pentru stingatoare de incendiu;

-       Mentenanta pentru instalatiile de hidranti interiori si exteriori;

-       Distributie de pulberi pentru stins incendii;

-       Distributie de spumanti pentru stins incendii;

-        Recuperare si reciclare de stingatoare propuse spre casare si agenti de stingere inlocuiti.

 

Fiti pusi la punct cu dotarile si documentatia aferente prevenirii si stingerii incendiilor! Apelati cu incredere la profesionistii de la Gefil!

Mai multe detalii gasiti vizitand site-ul nostru oficial www.gefil.ro precum si contactand echipa noastra de vanzari care va sta la dispozitie.

 

 

GEFIL S.A. este membru fondator APSIA Romania (www.apsia.ro), pe care o sustine pe toate planurile, datorita faptului ca a fost, este si va fi un jucator care isi ghideaza conduita in afaceri in armonie cu spiritul si litera legilor.

APSIA se preocupa de informarea corecta a beneficiarilor pentru eficientizarea costurilor atunci cand vine vorba de achizitionarea de produse si servicii PSI in sensul in care acestia sa nu poata fi inselati de diverse firme din domeniu care au obiceiul de a distribui produse neconforme si de a executa operatiuni de mentenanta fictive.

Totodata, APSIA actioneaza pentru informarea corecta a beneficiarilor despre tot ceea ce inseamna produse si servicii PSI conforme (documentatie, corespondenta produs cu documentele, etc.).

In acest sens, pe site-ul oficial www.apsia.ro este publicat materialul “Primele 7 minute” in care se regasesc toate informatiile necesare despre stingatoare de incendiu, sisteme de hidranti interiori, accesorii PSI si agenti de stingere (pulberi si spumanti).

Pe langa textele scrise in asa fel incat sa fie ușor de inteles de publicul nespecializat, ghidul contine si un număr de 184 de poze reprezentand exemple de documente, produse conforme si neconforme, marcaje, corespondente intre documente etc.

„Primele 7 minute“ a fost scrisa in contextul in care un procent mare din firmele care activeaza in piata PSI din Romania, nu doresc sa respecte cadrul legal care guverneaza acest domeniu, respectiv legile, ordinele ministeriale si standardele romanesti si europene.

 

 

Eficientizati-va costurile si nu va lasati pacaliti platind bani multi pe ce nu este necesar! Informati-va asupra domeniului PSI!

Mai multe detalii gasiti vizitand site-ul oficial www.apsia.ro. In situatia in care aveti intrebari legate de conformitatea produselor pe care le aveti in dotare precum si orice alt gen de informatii, nu ezitati sa contactati APSIA!