Evenimente

2019.09 - Lansare website nou

Dupa lupte seculare, am reusit intr-un final sa lansam noul site www.gefil.ro.

 

 

Deoarece de 30 de ani piata PSI din Romania se confrunta cu produse neavizate sau falsificate (un cunoscut obicei al firmelor de a se folosi de documentele celor care au investit bani in avizari si de a vinde cu totul si cu totul alte produse - de obicei gunoaie raportat la standardele de calitate impuse de legislatia europeana) am cautat sa punem foarte mult accentul pe informatii si specificatii tehnice.

 

Astfel am introdus cat de multa informatie am putut despre produsele comercializate de noi pentru a veni in primul rand in sprijinul beneficiarilor in sensul ca acestia se pot asigura ca produsele pe care le cumpara la Gefil sunt aceleasi care apar in certificatele detinute/folosite de noi. Pansoane, dimensiuni, materiale, inscriptii, greutati - totul poate fi verificat si comparat cu produsele in sine.

 

Siteul gefil.ro se diferentiaza profund de toate celelalte din bransa prin abundenta de informatii. Si este normal sa fie asa: cu cat pui la dispozitie mai multa informatie, cu atat este mai greu sa falsifici produsele sau sa vinzi unele neavizate. Practica care speram sa dispara curand din Romania.

 

Mai mult de atat, speram ca in viitor sa existe chiar si un sprijin legislativ in acest sens si beneficiarii sa poata avea acces la informatii complete despre produsele pe care le cumpara prin intermediul site-urilor oficiale ale autoritatilor, nu doar ale firmelor. Pentru credibilitate desigur. In momentul actual acest lucru nu se intampla iar cadrul legal este suficient de permisiv pentru agentii comerciali sa vanda produse neconforme fara ca niciun beneficiar sa-i poata verifica. Ceea ce se si intampla pe o scara destul de larga.

 

Pe langa toate acestea, exista si informatii privind instructiunile de mentenanta ale stingatoarelor produse de noi, lista cu firmele agreate si chiar si un mic istoric al Gefil S.A.

 

Speram ca acest site sa fie in primul rand util si ca toate miliardele de neurori consumati in cursul facerii sale sa nu se fi irosit in zadar.